EnglishMagyar
Vissza
Főoldal arrow Miért nálunk foglalj szállást?
Miért nálunk foglalj szállást?

1. Gyors, egyszerű és biztonságos

Utazási partnerünk kiválasztásakor fő szempontunk annak megbízhatósága, weboldalának átláthatósága, a szállásfoglalás menetének egyszerűsége volt. Csupán egy dombornyomott kártyára van szükség, és máris mehet a foglalás; a visszaigazolás pár perc múlva a kezünkben, jobban mondva a képernyőn és a megadott e-mail fiókban landol. Foglalási díj nincs, a szállást helyben, megérkezéskor kell fizetni, közvetlenül a szállásadónak.

A kártya adatainak megadása csupán a foglalás megerősítésére szolgál. Jó érzés tudni, hogy ezek biztonságára partnerünk 15 éve alkalmazott és bevált technológiája a garancia.


2. Komplex szolgáltatás

Utazási iroda partnerünk a legjobb árakat, az isztranauta.hu Horvátország gyönyörű városait, legérdekesebb látnivalóit és híreit szállítja. Megnéznéd a középkori mércét Šibenikben, felülnél a libegőre Dubrovnikban vagy egyszerűen csak egy hét láblógatós tengerparti nyaralásra vágysz? Keresd ki számodra a legvonzóbb úticélt és foglalj!


3. Kipróbált szállások

Utazási partnerünk több szálláshelyét az isztranauta.hu csapata is kipróbálta és véleményünket nem rejtjük véka alá. Rövid összefoglalónkat az általunk kipróbált szállásokról itt találod.


4. Korrekt feltételek

Utazási partnerünk korrekt feltételeket kínál a szállástulajdonosoknak, legyen az egy ötcsillagos szálloda vagy Danica néni apartmanja. Jelenleg több mint 170.000 szálláshellyel áll kapcsolatban világszerte, ebből 1814 Horvátországban van.

Ugyanakkor a korrekt feltételek az utazókra is vonatkoznak. Nehezen kiszámítható világunkban sajnos előfordulhat, hogy a lefoglalt szállást le kell mondani vagy a nyaralást el kell halasztani. A partnerünk által kínált szálláshelyek rugalmasan kezelik a módosítást, a lemondás sok esetben ingyenes.


5. És végezetül...

Hisszük, hogy Horvátország turisztikai arculatát csak minőségi szolgáltatásokkal érdemes továbbfejleszteni. Mindemellett elkötelezettjei vagyunk a fenntartható turizmusnak, ahol a szállásadó – legyen az luxushotel vagy éppen Danica néni – tisztességes keresethez jut.

A vendég nagy becsnek örvend Horvátországban, hiszen pénzével az ő hazájukra szavaz. Arra kérünk, hogy horvátországi tartózkodásod idején kulturált viselkedéseddel járulj hozzá a horvátok sikeréhez és tartsd tiszteletben az ország természeti és épített környezetét. Mi 30 év múlva is egy olyan Horvátországban szeretnénk nyaralni, ahol barátságos emberek vesznek körül, kifogástalan tisztaságú a tenger vize, sok a zöldterület és az éttermekben helyben fogott halat ehetünk.